Wiellagers LDV

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Juiste wiellager voor uw LDV

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wanneer de zegel gebroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid gaan maken. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Als de naaf in zijn geheel moet worden vervangen, dan hebben we het over heel iets anders. Er zijn hiervoor minder gespecialiseerde middelen nodig en het vervangen van de naaf is een meer simpele taak die u zelf kunt uitvoeren.

Speling op een wiellager ondervangen

Daarom worden lagers bij de APK onderzocht. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETCITROENDACIA. Het is minder werk om de gehele naaf en lager in één te vervangen. Rijd ongeveer 20 kilometer per uur over de weg en laat de auto langzaam heen en weer gaan, verschuif ondertussen het gewicht van de auto van de ene naar de andere kant. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Wiellager zelf demonteren

Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. De centrale moer waarborgt de naaf of lagers. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat aparte geluid, zullen ze waarschijnlijk nog voor een zeer lange tijd meegaan. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637