100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LS 430 282 PK
Bouwjaar 08.2000 - 08.2006

Wiellagers LEXUS LS (_F3_) 430

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen LEXUS LS (_F3_) 430

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS LS (_F3_) past.

Versleten wiellagers op een auto

Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur. Wiellager-kits zijn meestal voor links én rechts, hier zit geen verschil in. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Dit geluid is vergelijkbaar met een slechte wiellager.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer. Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNPEUGEOTMERCEDES-BENZCHEVROLETLADA.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.