100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 300 223 PK
Bouwjaar 10.1999 - 02.2003

Wiellagers LEXUS RX (MCU15) 300

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

De magneetkant is vaak zwart of oranje gekleurd. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKMERCEDES-BENZOLDSMOBILELAND ROVER. Zoals altijd, lees de productbeschrijving in zijn volledigheid en let op of het voor de voor- of achterzijde bestemd is.

Versleten wiellagers op een auto

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en zo kunt u gegarandeerd horen welke lager slecht is. Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur. Wij controleren altijd bij de LEXUS RX (MCU15) 300 dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Wiellagers kopen LEXUS RX (MCU15)

Wiellagers zijn doorgaans gemaakt van zeer sterk staal en ze zijn daarom zeer duurzaam. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Remmen demonteren zodat de lagers gemoteerd kunnen worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.