100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN MKX 3.7 309 PK
Bouwjaar 01.2016 - 12.2018

Wiellagers LINCOLN MKX 3.7

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen LINCOLN MKX 3.7

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het is minder werk om de gehele naaf en lager in één te vervangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LINCOLN MKX past. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Versleten wiellagers op een auto

Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur. Bij monteren altijd op de buitenste ringen persen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het is dus van groot belang dat het wiellager of wielnaaf van uw auto op tijd wordt vervangen.

Verschillende wiellagers op uw auto

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, ATE, Bosch, Brembo, Pagid, Lucas, Bendix en Rofren Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LINCOLN. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.