Wiellagers LOTUS

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Juiste wiellager voor uw LOTUS

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Achterremschijven bij Franse auto's hebben lagers. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager.

Wiellagers kopen auto

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het demonteren van wiellagers is een lastige klus. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De wegligging is een stuk minder goed.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Bij monteren altijd op de buitenste ringen persen. Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen. A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Hierbij wat tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

Bekijk ook alle lotus wiellagers op RemOnderdelen.nl