WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers LOTUS ELAN

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-1989 tot heden
97
132
Cabriolet
09-1989 tot heden
123
167
Cabriolet
09-1991 tot heden
115
156
Cabriolet

Juiste wiellager voor uw LOTUS ELAN

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LOTUS. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee. Dit fusee zit weer aan het wiel van het voertuig. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Speling op een wiellager ondervangen

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel.

Wiellager zelf demonteren

Let goed op of het geluid harder of zachter wordt. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.