Wiellagers LOTUS ELISE

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
11-2000 tot heden
90
122
Cabriolet
05-2002 tot heden
118
160
Cabriolet

Perslagers voor uw LOTUS ELISE

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Het is dus van groot belang dat het wiellager of wielnaaf van uw auto op tijd wordt vervangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LOTUS past. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Een wiellager is een slijtgraag onderdeel van de auto.

Wiellager monteren

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Als je echt wilt weten of het geluid een peilend geluid is, en je de auto op een brug krijgen, dan kun je een geïmproviseerde stethoscoop (een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren. Zo kunt u onderzoeken waar het geluid vandaan komt. Achterremschijven bij Franse auto's hebben lagers. Wiellagers worden vaak per as (dus per twee) vervangen.

Ronkend geluid bij een wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het demonteren van wiellagers is een lastige klus. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.