100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MASERATI
Gekozen auto:MASERATI 3200 GT Coupé 3.2 Biturbo V8 32V 369 PK
Bouwjaar 10.1998 - 03.2002

Wiellagers MASERATI 3200 GT Coupé 3.2 Biturbo V8 32V

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Door de lagers draait het wiel geluidloos rond. Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Wiellagers kopen MASERATI 3200 GT Coupé 3.2 Biturbo V8 32V

Zelfs als ze beginnen met het maken van dat aparte geluid, zullen ze waarschijnlijk nog voor een zeer lange tijd meegaan. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTARENAULTMAZDALOTUSMG. Wiellager-kits zijn meestal voor links én rechts, hier zit geen verschil in. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Bij sommige auto’s, met name Volkswagen/Audi, kunnen er meerdere types op zitten in verband met de PR-codes. Pers-wiellagers zullen geperst moeten worden. Elke MASERATI 3200 GT Coupé heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.