100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Bestelwagen/Bus 2.2 D 175 PK
Bouwjaar 04.2015 - 05.2016

Wiellagers MAZDA 6 Bestelwagen/Bus (GJ) 2.2 D

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen MAZDA 6 Bestelwagen/Bus (GJ) 2.2 D

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODASSANGYONGJEEPLOTUSISUZU. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en zo kunt u gegarandeerd horen welke lager slecht is. Wees wel voorzichtig. Laat het gereedschap geen bewegend onderdeel raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Achterremschijven bij Franse auto's hebben lagers.

Verschillende wiellagers op uw auto

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 6 Bestelwagen/Bus (GJ). Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden. Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort.

Versleten wiellagers op een auto

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Let goed op of het geluid harder of zachter wordt. Wiellager-fabrikanten in Europa voldoen aan zeer strenge wetgeving. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.