WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA B-SERIE 1.8 82PK
Bouwjaar 02-1977 - 01-1982

Wiellagers MAZDA B-SERIE (PE) 1.8

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

voorzijde
achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Gehakte, gegratineerde of gecurvede banden maken vaak ook een ritmisch geluid. Dit geluid neemt toe naarmate men sneller gaat. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA B-SERIE (PE) 1.8.

Verschillende wiellagers op uw auto

Dit geluid is vergelijkbaar met een slechte wiellager. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, ATE, Bosch, Zimmermann, Rofren en Textar Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA B-SERIE (PE) past. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Wiellagers kopen MAZDA

Remmen demonteren zodat de lagers gemoteerd kunnen worden. Rijd niet te hard, beweeg de auto rustig. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij gebrek aan smering kan een wiellager ook beschadigen.