WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers MERCEDES-BENZ

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Zoals altijd, lees de productbeschrijving in zijn volledigheid en let op of het voor de voor- of achterzijde bestemd is. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel. Losse schalen zijn conisch en in twee delen.

Speling op een wiellager ondervangen

Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden. Rijd ongeveer 20 kilometer per uur over de weg en laat de auto langzaam heen en weer gaan, verschuif ondertussen het gewicht van de auto van de ene naar de andere kant. De meeste wielen hebben vandaag de dag vier of vijf bouten.

Wiellager zelf demonteren

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Pers-wiellagers zullen geperst moeten worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSMITSUBISHIALFA ROMEOCHRYSLERCHEVROLETLAMBORGHINI. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Versleten wielnaven geven het voertuig een wegslippend gevoel.