Wiellagers MERCEDES-BENZ

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en zo kunt u gegarandeerd horen welke lager slecht is. Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.

Wiellagers kopen auto

Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en daarna wordt het wat harder. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen.

Juiste wiellager voor uw auto

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Bekijk ook alle mercedes-benz wiellagers op RemOnderdelen.nl