Wiellagers MERCEDES-BENZ 190 (W201)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Perslagers voor uw MERCEDES-BENZ 190 (W201)

Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring.

Ronkend geluid bij een wiellager

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Als je echt wilt weten of het geluid een peilend geluid is, en je de auto op een brug krijgen, dan kun je een geïmproviseerde stethoscoop (een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren. Zo kunt u onderzoeken waar het geluid vandaan komt. Een wiellager mag je niet horen bewegen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.

Wiellager monteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Let goed op of het geluid harder of zachter wordt. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.