Wiellagers MERCEDES-BENZ 190 (W201)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Wiellager zelf demonteren

Het klinkt als het geluid dat de banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, niet enorm luid. Bij gebrek aan smering kan een wiellager ook beschadigen. Het is dus van groot belang dat het wiellager of wielnaaf van uw auto op tijd wordt vervangen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Speling op een wiellager ondervangen

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ 190 (W201) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Wiellager-fabrikanten in Europa voldoen aan zeer strenge wetgeving.

Juiste wiellager voor uw auto

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Een wiellager mag je niet horen bewegen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Uiteraard is juiste werking van de wiellagers op uw auto erg belangrijk voor uw eigen veiligheid.