WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ 190 (W201) D 2.0 75PK
Bouwjaar 08-1989 - heden

Wiellagers MERCEDES-BENZ 190 (W201) D 2.0

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ 190 (W201) D 2.0

Wielnaven en -lagers met ABS-sensoren. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. De wegligging is een stuk minder goed. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ 190 (W201) past. Wielnaven kunnen eenvoudig over de as worden geschoven.

Speling op een wiellager ondervangen

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Er zijn een aantal zaken die u moet weten bij het aankopen van wiellagers. Elk wiel heeft een wiellager in de naaf zitten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOSMARTDAIHATSU.

Wiellager zelf demonteren

Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring.