WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers MERCEDES-BENZ /8 Coupé (W114)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Speling op een wiellager ondervangen

Wiellagers kunnen slecht tegen hitte en water. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ /8 Coupé (W114)

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Goede wiellagers geven het beste rijgedrag bij uw auto. Het is dus van groot belang dat het wiellager of wielnaaf van uw auto op tijd wordt vervangen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Wiellager zelf demonteren

Je kunt bij ons betalen via Creditcard, MisterCash, overboeking en AfterPay Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Het vervangen van wiellagers is een klus die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen gedaan kan worden, maar in de meeste gevallen is het beter om deze klus uit te besteden. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.