Wiellagers MERCEDES-BENZ /8 Coupé (W114)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Perslagers voor uw MERCEDES-BENZ /8 Coupé (W114)

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Uiteraard is juiste werking van de wiellagers op uw auto erg belangrijk voor uw eigen veiligheid. Iets anders om in uw achterhoofd te houden: als u de optie voor een wiellager-kit en complete wielnaaf assemblage hebt, dat hoeft u niet automatisch te gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat er veel meer arbeid nodig is om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf. Vraag dus een prijsopgaaf aan bij uw monteur voor beide opties. Zo kunt u bepalen welke optie echt de goedkoopste (en de beste) is voor uw auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring.

Ronkend geluid bij een wiellager

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Daarbij werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Wiellagers worden tijdens de APK uitvoerig getest.

Wiellager monteren

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Versleten wielnaven geven het voertuig een wegslippend gevoel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.