WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ /8 Coupé (W114) 250 C 130PK
Bouwjaar 04-1969 - heden

Wiellagers MERCEDES-BENZ /8 Coupé (W114) 250 C

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ /8 Coupé (W114) 250 C

Bij insturen in een bocht kunt u het linker of het rechter wiellager horen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wiellagers zijn doorgaans gemaakt van zeer sterk staal en ze zijn daarom zeer duurzaam. Vaak voorkomende zijn de perslagers, met en zonder ABS-ring.

Speling op een wiellager ondervangen

Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Een wiellager krijgt enorm grote en zware krachten te verduren. Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ /8 Coupé (W114), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Wiellager zelf demonteren

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wiellager-kits zijn meestal voor links én rechts, hier zit geen verschil in. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en zo kunt u gegarandeerd horen welke lager slecht is.