WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ /8 Coupé (W114) 250 C 130PK
Bouwjaar 04-1969 - 06-1972

Wiellagers MERCEDES-BENZ /8 Coupé (W114) 250 C

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

voorzijde

Versleten wiellagers op een auto

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Iets anders om in uw achterhoofd te houden: als u de optie voor een wiellager-kit en complete wielnaaf assemblage hebt, dat hoeft u niet automatisch te gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat er veel meer arbeid nodig is om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf. Vraag dus een prijsopgaaf aan bij uw monteur voor beide opties. Zo kunt u bepalen welke optie echt de goedkoopste (en de beste) is voor uw auto. A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een kapotte lager heeft speling of maakt geluid.

Wiellagers kopen MERCEDES-BENZ /8 Coupé (W114) 250 C

De magneetkant is vaak zwart of oranje gekleurd. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat aparte geluid, zullen ze waarschijnlijk nog voor een zeer lange tijd meegaan. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ /8 Coupé (W114) past. Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen.

Verschillende wiellagers op uw auto

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wiellager-kits zijn meestal voor links én rechts, hier zit geen verschil in. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wielnaven en -lagers met ABS-sensoren.