Wiellagers MERCEDES-BENZ /8 (W114)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Perslagers voor uw MERCEDES-BENZ /8 (W114)

A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen.

Ronkend geluid bij een wiellager

Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en daarna wordt het wat harder. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Pers-wiellagers zullen geperst moeten worden. De magneetkant is vaak zwart of oranje gekleurd. Bij sommige auto’s, met name Volkswagen/Audi, kunnen er meerdere types op zitten in verband met de PR-codes.

Wiellager monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar en ATE