Wiellagers MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Perslagers voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205)

Een wiellager mag je niet horen bewegen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Wiellager monteren

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. De centrale moer waarborgt de naaf of lagers. Daarbij is deze klus niet te klaren zonder een pers. De magneetkant is vaak zwart of oranje gekleurd.

Ronkend geluid bij een wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Wiellagers worden vaak per as (dus per twee) vervangen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Door de lagers draait het wiel geluidloos rond.