WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Wiellagers MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Wiellagers via kenteken

Vind passende wiellagers via je kenteken

Kies je MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) uitvoering
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Versleten wiellagers op een auto

De magneetkant testen met een ijzeronderdeel. Rijd niet te hard, beweeg de auto rustig. Remmen demonteren zodat de lagers gemoteerd kunnen worden. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.

Wiellagers kopen MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205)

Wees wel voorzichtig. Laat het gereedschap geen bewegend onderdeel raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan het zo zijn dat de beschadigde lager aan de linkerkant zit of andersom. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERDAFTOYOTAVOLVODAIHATSU.

Verschillende wiellagers op uw auto

Dit geluid is vergelijkbaar met een slechte wiellager. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

NU BESTELD = MORGEN IN HUIS

Tot 16:30 besteld is de volgende dag GRATIS bij je in huis bezorgd.

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Tot 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100% gratis retouren.
Veilig bestellen