brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 200 4-matic 184PK
Bouwjaar 06-2016 - heden

Wiellagers MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 200 4-matic

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Wiellager zelf demonteren

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en daarna wordt het wat harder. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 200 4-matic past.

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205)

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden.

Speling op een wiellager ondervangen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Daarom worden lagers bij de APK onderzocht. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Hierbij wat tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen.