WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 200 4-matic 184PK
Bouwjaar 06-2016 - 05-2018

Wiellagers MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 200 4-matic

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

voorzijde

Wiellagers kopen MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 200 4-matic

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205). Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of het rechter wiellager horen. Daarom worden lagers bij de APK onderzocht. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wiellagers en -naven met of zonder ABS-sensoren hebben wij altijd op voorraad, ook voor onderstaande types. Men hoeft niks meer te persen en kan het wiel zo demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, de nieuwe wielnaaf kan erop worden gezet. Er zijn een aantal zaken die u moet weten bij het aankopen van wiellagers. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe glijbussen en nieuwe veren. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring.

Versleten wiellagers op een auto

Iets anders om in uw achterhoofd te houden: als u de optie voor een wiellager-kit en complete wielnaaf assemblage hebt, dat hoeft u niet automatisch te gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat er veel meer arbeid nodig is om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf. Vraag dus een prijsopgaaf aan bij uw monteur voor beide opties. Zo kunt u bepalen welke optie echt de goedkoopste (en de beste) is voor uw auto. Een wiellager mag je niet horen bewegen. Wiellager-fabrikanten in Europa voldoen aan zeer strenge wetgeving. Een kapotte lager heeft speling of maakt geluid. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en daarna wordt het wat harder.