WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 220 d 170PK
Bouwjaar 06-2016 - heden

Wiellagers MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 220 d

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Wiellager zelf demonteren

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Elke MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 220 d heeft een eigen VIN-nummer. Daarbij werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Wiellager-kits zijn meestal voor links én rechts, hier zit geen verschil in.

Speling op een wiellager ondervangen

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205)

Bij sommige auto’s, met name Volkswagen/Audi, kunnen er meerdere types op zitten in verband met de PR-codes. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFDODGEMGFORD. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.