100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 220 d 170PK
Bouwjaar 06-2016 - 05-2018

Wiellagers MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 220 d

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKIBEDFORDLOTUSISUZUMITSUBISHI. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Met de komst van complete wielnaven met ingebouwde lagers en ABS-sensoren wordt het zelf vervangen een erg eenvoudig klusje.

Versleten wiellagers op een auto

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 220 d past. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205). De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Wiellagers kopen MERCEDES-BENZ

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij gebrek aan smering kan een wiellager ook beschadigen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Pers-wiellagers zullen geperst moeten worden.