WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 220 d 163PK
Bouwjaar 06-2016 - heden

Wiellagers MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 220 d

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 220 d

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Rijd ongeveer 20 kilometer per uur over de weg en laat de auto langzaam heen en weer gaan, verschuif ondertussen het gewicht van de auto van de ene naar de andere kant. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDAMERCEDES-BENZMAZDAINFINITIDAEWOO. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Speling op een wiellager ondervangen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) past. Rijd niet te hard, beweeg de auto rustig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Wiellagers kunnen slecht tegen hitte en water.

Wiellager zelf demonteren

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur. Bij monteren altijd op de buitenste ringen persen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.