100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 220 d 163PK
Bouwjaar 06-2016 - 05-2018

Wiellagers MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 220 d

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Versleten wiellagers op een auto

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo.

Verschillende wiellagers op uw auto

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of het rechter wiellager horen. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 220 d dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Wiellagers kopen MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205)

Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Daarom worden lagers bij de APK onderzocht.