100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) C 30 CDI AMG 231 PK
Bouwjaar 01.2003 - 08.2007

Wiellagers MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) C 30 CDI AMG

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Daarbij is deze klus niet te klaren zonder een pers. Als je echt wilt weten of het geluid een peilend geluid is, en je de auto op een brug krijgen, dan kun je een geïmproviseerde stethoscoop (een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren. Zo kunt u onderzoeken waar het geluid vandaan komt. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Elke MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) C 30 CDI AMG heeft een eigen VIN-nummer. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Wiellagers kopen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203)

Het is minder werk om de gehele naaf en lager in één te vervangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Wiellagers zijn doorgaans gemaakt van zeer sterk staal en ze zijn daarom zeer duurzaam. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Door de lagers draait het wiel geluidloos rond.

Versleten wiellagers op een auto

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Het klinkt als het geluid dat de banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, niet enorm luid. Remmen demonteren zodat de lagers gemoteerd kunnen worden. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Elk wiel heeft een wiellager in de naaf zitten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.