Wiellagers MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Ronkend geluid bij een wiellager

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Remmen demonteren zodat de lagers gemoteerd kunnen worden. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en daarna wordt het wat harder. Rijd ongeveer 20 kilometer per uur over de weg en laat de auto langzaam heen en weer gaan, verschuif ondertussen het gewicht van de auto van de ene naar de andere kant. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Perslagers voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205)

Goede wiellagers geven het beste rijgedrag bij uw auto. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Wiellager monteren

Afdichtingen beschermen lagers tegen water en vuil, en ze dichten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.