Wiellagers MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Speling op een wiellager ondervangen

Wielnaven en -lagers met ABS-sensoren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) komen. Wiellagers worden vaak per as (dus per twee) vervangen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ

Wiellagers worden tijdens de APK uitvoerig getest. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Wiellager zelf demonteren

Hierbij wat tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.