WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 250 211PK
Bouwjaar 09-2014 - heden

Wiellagers MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 250

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Wiellager zelf demonteren

Remmen demonteren zodat de lagers gemoteerd kunnen worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 250 past. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, Textar, Lucas, ATE, Bosch, Pagid, Zimmermann, ABS, Jurid, TRW, Bendix en Rofren

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205)

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Het is dus van groot belang dat het wiellager of wielnaaf van uw auto op tijd wordt vervangen. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.

Speling op een wiellager ondervangen

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.