WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 250 211PK
Bouwjaar 09-2014 - 05-2018

Wiellagers MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 250

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Wiellagers kopen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 250

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANVAUXHALLCHEVROLETCITROENJEEP. Versleten wielnaven geven het voertuig een wegslippend gevoel. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen.

Versleten wiellagers op een auto

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij wiellager kunt bereiken, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Verschillende wiellagers op uw auto

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.