Wiellagers MERCEDES-BENZ CABRIOLET (A124)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Speling op een wiellager ondervangen

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ CABRIOLET (A124)

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen.

Wiellager zelf demonteren

Daarbij is deze klus niet te klaren zonder een pers. Wees wel voorzichtig. Laat het gereedschap geen bewegend onderdeel raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Daarom worden lagers bij de APK onderzocht. De meeste wielen hebben vandaag de dag vier of vijf bouten.