Wiellagers MERCEDES-BENZ CLA Coupé (C117)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Wiellager zelf demonteren

Wielnaven en -lagers met ABS-sensoren. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De meeste wielen hebben vandaag de dag vier of vijf bouten. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ CLA Coupé (C117)

Wielnaven zijn een stuk prijziger dan losse lagers, maar wel gemakkelijker te vervangen. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

Speling op een wiellager ondervangen

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook ABS in het remsysteem, wat betekent dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten. Deze worden vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager. Ook als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto komen ze voor. Door de lagers draait het wiel geluidloos rond. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.