WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A208)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A208)

De magneetkant is vaak zwart of oranje gekleurd. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Wiellager zelf demonteren

Zelfs als ze beginnen met het maken van dat aparte geluid, zullen ze waarschijnlijk nog voor een zeer lange tijd meegaan. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Een wiellager mag je niet horen bewegen. Wiellager-kits zijn meestal voor links én rechts, hier zit geen verschil in. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Speling op een wiellager ondervangen

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.