Wiellagers MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A208)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Ronkend geluid bij een wiellager

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wielnaven zijn een stuk prijziger dan losse lagers, maar wel gemakkelijker te vervangen. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen, nieuwe veren, nieuwe pistons en nieuw handremmechanisme.

Perslagers voor uw MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A208)

Bij aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN-nummer bij de hand heeft. Dit geluid is vergelijkbaar met een slechte wiellager. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Wiellager monteren

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid. Het vervangen van wiellagers is een klus die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen gedaan kan worden, maar in de meeste gevallen is het beter om deze klus uit te besteden. Pers-wiellagers zullen geperst moeten worden.