WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A208) 200 136PK
Bouwjaar 03-1998 - heden

Wiellagers MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A208) 200

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Wiellager zelf demonteren

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan het zo zijn dat de beschadigde lager aan de linkerkant zit of andersom. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A208) 200

Elk wiel heeft een wiellager in de naaf zitten. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A208) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als de naaf in zijn geheel moet worden vervangen, dan hebben we het over heel iets anders. Er zijn hiervoor minder gespecialiseerde middelen nodig en het vervangen van de naaf is een meer simpele taak die u zelf kunt uitvoeren. Bij gebrek aan smering kan een wiellager ook beschadigen.

Speling op een wiellager ondervangen

Losse schalen zijn conisch en in twee delen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort.