100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A208) 200 136PK
Bouwjaar 03-1998 - 03-2002

Wiellagers MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A208) 200

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

voorzijde
achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A208) 200 past.

Verschillende wiellagers op uw auto

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Elke MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A208) heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCVW VOLKSWAGENAUDI.

Wiellagers kopen MERCEDES-BENZ

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brembo en Brakemax Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. Het vervangen van wiellagers is een klus die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen gedaan kan worden, maar in de meeste gevallen is het beter om deze klus uit te besteden.