WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A208) 230 Kompressor 193PK
Bouwjaar 03-1998 - heden

Wiellagers MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A208) 230 Kompressor

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A208) 230 Kompressor

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Remmen demonteren zodat de lagers gemoteerd kunnen worden. Daarbij werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen.

Speling op een wiellager ondervangen

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wanneer de zegel gebroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid gaan maken. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Elk wiel heeft een wiellager in de naaf zitten. Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur.

Wiellager zelf demonteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A208), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur.