100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A208) 230 Kompressor 193PK
Bouwjaar 03-1998 - 06-2000

Wiellagers MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A208) 230 Kompressor

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

voorzijde
achterzijde

Wiellagers kopen MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A208) 230 Kompressor

Elk wiel heeft een wiellager in de naaf zitten. Wiellagers zijn doorgaans gemaakt van zeer sterk staal en ze zijn daarom zeer duurzaam. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Demontage is geen heel lastige klus.

Verschillende wiellagers op uw auto

Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A208). Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTBEDFORDCADILLACCHEVROLET.

Versleten wiellagers op een auto

Wanneer de zegel gebroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid gaan maken. Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Je kunt bij ons betalen via PayPal, Creditcard en AfterPay