WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A208) 230 Kompressor 197PK
Bouwjaar 06-2000 - heden

Wiellagers MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A208) 230 Kompressor

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Speling op een wiellager ondervangen

Wiellagers worden vaak per as (dus per twee) vervangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A208) 230 Kompressor past. Er zijn een aantal zaken die u moet weten bij het aankopen van wiellagers. Achterremschijven bij Franse auto's hebben lagers.

Wiellager zelf demonteren

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wielnaven zijn een stuk prijziger dan losse lagers, maar wel gemakkelijker te vervangen.

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A208)

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATISUZUGMCDAIMLER. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.