100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A208) 230 Kompressor 197PK
Bouwjaar 06-2000 - 03-2002

Wiellagers MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A208) 230 Kompressor

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

voorzijde
achterzijde

Versleten wiellagers op een auto

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A208) 230 Kompressor dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A208) heeft een eigen VIN-nummer. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Een wiellager mag je niet horen bewegen.

Verschillende wiellagers op uw auto

Raak niet meteen in paniek maar wacht ook geen maanden voor u actie onderneemt. De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Afdichtingen beschermen lagers tegen water en vuil, en ze dichten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Wiellagers kopen MERCEDES-BENZ

Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen. Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.