WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers MERCEDES-BENZ CLS (C219)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Speling op een wiellager ondervangen

Bij monteren altijd op de buitenste ringen persen. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en daarna wordt het wat harder. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en zo kunt u gegarandeerd horen welke lager slecht is. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ CLS (C219) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ

Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Als je echt wilt weten of het geluid een peilend geluid is, en je de auto op een brug krijgen, dan kun je een geïmproviseerde stethoscoop (een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren. Zo kunt u onderzoeken waar het geluid vandaan komt.

Wiellager zelf demonteren

Door de lagers draait het wiel geluidloos rond. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee. Dit fusee zit weer aan het wiel van het voertuig. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.