100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLS (C219) CLS 500 388PK
Bouwjaar 04-2006 - 12-2010

Wiellagers MERCEDES-BENZ CLS (C219) CLS 500

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

voorzijde

Versleten wiellagers op een auto

Wiellagers kunnen slecht tegen hitte en water. Het vervangen van wiellagers is een klus die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen gedaan kan worden, maar in de meeste gevallen is het beter om deze klus uit te besteden. Het is dus van groot belang dat het wiellager of wielnaaf van uw auto op tijd wordt vervangen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Verschillende wiellagers op uw auto

Een kapotte lager heeft speling of maakt geluid. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ CLS (C219) CLS 500 past. Een wiellager is een slijtgraag onderdeel van de auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Wiellagers kopen MERCEDES-BENZ CLS (C219)

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Rijd niet te hard, beweeg de auto rustig.