WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLS (C219) CLS 500 388PK
Bouwjaar 04-2006 - heden

Wiellagers MERCEDES-BENZ CLS (C219) CLS 500

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Wiellager zelf demonteren

Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ CLS (C219) CLS 500 komen.

Speling op een wiellager ondervangen

Demontage is geen heel lastige klus. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ CLS (C219) past. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Wiellagers en -naven met of zonder ABS-sensoren hebben wij altijd op voorraad, ook voor onderstaande types. Men hoeft niks meer te persen en kan het wiel zo demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, de nieuwe wielnaaf kan erop worden gezet. Wiellagers worden tijdens de APK uitvoerig getest. Elk wiel heeft een wiellager in de naaf zitten. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.