Wiellagers MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Perslagers voor uw MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218)

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS Als je echt wilt weten of het geluid een peilend geluid is, en je de auto op een brug krijgen, dan kun je een geïmproviseerde stethoscoop (een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren. Zo kunt u onderzoeken waar het geluid vandaan komt. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Ronkend geluid bij een wiellager

Versleten wielnaven geven het voertuig een wegslippend gevoel. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is minder werk om de gehele naaf en lager in één te vervangen.

Wiellager monteren

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.