100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Wiellagers MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Wiellagers via kenteken

Vind passende wiellagers via je kenteken

Kies je MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218) uitvoering
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Versleten wiellagers op een auto

Wielnaven zijn een stuk prijziger dan losse lagers, maar wel gemakkelijker te vervangen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Wiellagers kopen MERCEDES-BENZ CLS Shooting Brake (X218)

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Verschillende wiellagers op uw auto

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADAMASERATICHEVROLETALFA ROMEOPONTIAC.

Nu besteld, is morgen GRATIS in huis!

Tot 16:30 besteld is de volgende dag GRATIS bij u in huis bezorgd.

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Tot 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen