Wiellagers MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A207)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Wiellager zelf demonteren

Wees wel voorzichtig. Laat het gereedschap geen bewegend onderdeel raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPINFINITISUBARUMERCEDES-BENZDODGE.

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A207)

Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Raak niet meteen in paniek maar wacht ook geen maanden voor u actie onderneemt. De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan het zo zijn dat de beschadigde lager aan de linkerkant zit of andersom. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Speling op een wiellager ondervangen

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.