WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Wiellagers MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A207)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Wiellagers via kenteken

Vind passende wiellagers via je kenteken

Kies je MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A207) uitvoering
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Wiellagers kopen MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A207)

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Losse schalen zijn conisch en in twee delen. Daarbij werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Verschillende wiellagers op uw auto

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Gehakte, gegratineerde of gecurvede banden maken vaak ook een ritmisch geluid. Dit geluid neemt toe naarmate men sneller gaat. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Versleten wiellagers op een auto

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en daarna wordt het wat harder. De wegligging is een stuk minder goed. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVLANCIASUBARUBUICK.

Nu besteld, is morgen GRATIS in huis!

Tot 16:30 besteld is de volgende dag GRATIS bij u in huis bezorgd.

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Tot 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen