WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C238)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C238)

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Rijd niet te hard, beweeg de auto rustig. Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Speling op een wiellager ondervangen

De centrale moer waarborgt de naaf of lagers. Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid. Wielnaven zijn een stuk prijziger dan losse lagers, maar wel gemakkelijker te vervangen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Wiellager zelf demonteren

Elk wiel heeft een wiellager in de naaf zitten. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Bij sommige auto’s, met name Volkswagen/Audi, kunnen er meerdere types op zitten in verband met de PR-codes. Gietijzer komt minder veel voor als component.