WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C238) E 200 184PK
Bouwjaar 12-2016 - heden

Wiellagers MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C238) E 200

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Wiellagers kopen MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C238) E 200

Remmen demonteren zodat de lagers gemoteerd kunnen worden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C238).

Verschillende wiellagers op uw auto

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wiellagers en -naven met of zonder ABS-sensoren hebben wij altijd op voorraad, ook voor onderstaande types. Men hoeft niks meer te persen en kan het wiel zo demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, de nieuwe wielnaaf kan erop worden gezet.

Versleten wiellagers op een auto

Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en daarna wordt het wat harder. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Daarom worden lagers bij de APK onderzocht.