WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C238) E 220 d 194PK
Bouwjaar 12-2016 - heden

Wiellagers MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C238) E 220 d

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

voorzijde

Verschillende wiellagers op uw auto

Als de naaf in zijn geheel moet worden vervangen, dan hebben we het over heel iets anders. Er zijn hiervoor minder gespecialiseerde middelen nodig en het vervangen van de naaf is een meer simpele taak die u zelf kunt uitvoeren. De magneetkant is vaak zwart of oranje gekleurd. Bij gebrek aan smering kan een wiellager ook beschadigen. Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid.

Wiellagers kopen MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C238) E 220 d

Met de komst van complete wielnaven met ingebouwde lagers en ABS-sensoren wordt het zelf vervangen een erg eenvoudig klusje. De meeste moderne wiellagers zijn geseald. Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C238) komen.

Versleten wiellagers op een auto

Je kunt bij ons betalen via PayPal, MisterCash, Creditcard en AfterPay Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort.