WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C238) E 220 d 194PK
Bouwjaar 12-2016 - heden

Wiellagers MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C238) E 220 d

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C238) E 220 d

Wiellagers zijn doorgaans gemaakt van zeer sterk staal en ze zijn daarom zeer duurzaam. De wegligging is een stuk minder goed. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERJEEPSSANGYONGDAFBEDFORD. Remmen demonteren zodat de lagers gemoteerd kunnen worden.

Speling op een wiellager ondervangen

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C238), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Als je echt wilt weten of het geluid een peilend geluid is, en je de auto op een brug krijgen, dan kun je een geïmproviseerde stethoscoop (een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren. Zo kunt u onderzoeken waar het geluid vandaan komt.

Wiellager zelf demonteren

Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Gehakte, gegratineerde of gecurvede banden maken vaak ook een ritmisch geluid. Dit geluid neemt toe naarmate men sneller gaat. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ.