WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C238) E 350 d 4-matic 258PK
Bouwjaar 06-2017 - heden

Wiellagers MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C238) E 350 d 4-matic

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C238) E 350 d 4-matic

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Remmen demonteren zodat de lagers gemoteerd kunnen worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C238) past. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel.

Speling op een wiellager ondervangen

Rijd niet te hard, beweeg de auto rustig. Bij sommige auto’s, met name Volkswagen/Audi, kunnen er meerdere types op zitten in verband met de PR-codes. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De meeste moderne wiellagers zijn geseald. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELPEUGEOTNISSANBEDFORD.

Wiellager zelf demonteren

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.