Wiellagers MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Perslagers voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210)

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wielnaven zijn een stuk prijziger dan losse lagers, maar wel gemakkelijker te vervangen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Uiteraard is juiste werking van de wiellagers op uw auto erg belangrijk voor uw eigen veiligheid.

Ronkend geluid bij een wiellager

Vaak voorkomende zijn de perslagers, met en zonder ABS-ring. Goede wiellagers geven het beste rijgedrag bij uw auto. Wiellagers worden tijdens de APK uitvoerig getest. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Wiellager monteren

De meeste moderne wiellagers zijn geseald. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Er zijn een aantal zaken die u moet weten bij het aankopen van wiellagers. Wiellagers kunnen slecht tegen hitte en water.