brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 300 D 136PK
Bouwjaar 06-1995 - heden

Wiellagers MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 300 D

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

voorzijde, links of rechts
achterzijde, links of rechts

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 300 D

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Uiteraard is juiste werking van de wiellagers op uw auto erg belangrijk voor uw eigen veiligheid. Dit geluid is vergelijkbaar met een slechte wiellager. Hierbij wat tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen.

Speling op een wiellager ondervangen

Met de komst van complete wielnaven met ingebouwde lagers en ABS-sensoren wordt het zelf vervangen een erg eenvoudig klusje. Zoals altijd, lees de productbeschrijving in zijn volledigheid en let op of het voor de voor- of achterzijde bestemd is. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of het rechter wiellager horen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Wiellager zelf demonteren

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en zo kunt u gegarandeerd horen welke lager slecht is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIFIATPORSCHEHYUNDAI.