WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 300 D 136PK
Bouwjaar 06-1995 - 06-1997

Wiellagers MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 300 D

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

voorzijde
achterzijde

Wiellagers kopen MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 300 D

Het klinkt als het geluid dat de banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, niet enorm luid. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat aparte geluid, zullen ze waarschijnlijk nog voor een zeer lange tijd meegaan. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Elke MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) heeft een eigen VIN-nummer. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.

Verschillende wiellagers op uw auto

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wiellagers worden tijdens de APK uitvoerig getest. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en zo kunt u gegarandeerd horen welke lager slecht is. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren.

Versleten wiellagers op een auto

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACLANCIALAND ROVERLDVBMW. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.