WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 430 279PK
Bouwjaar 06-1997 - heden

Wiellagers MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 430

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 430

De wielnaaf is gemonteerd op het fusee. Dit fusee zit weer aan het wiel van het voertuig. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Goede wiellagers geven het beste rijgedrag bij uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Speling op een wiellager ondervangen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat aparte geluid, zullen ze waarschijnlijk nog voor een zeer lange tijd meegaan. Wiellagers zijn doorgaans gemaakt van zeer sterk staal en ze zijn daarom zeer duurzaam.

Wiellager zelf demonteren

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.