WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 55 AMG 354PK
Bouwjaar 08-1997 - heden

Wiellagers MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 55 AMG

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Wiellager zelf demonteren

Zelfs als ze beginnen met het maken van dat aparte geluid, zullen ze waarschijnlijk nog voor een zeer lange tijd meegaan. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210) E 55 AMG. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Uiteraard is juiste werking van de wiellagers op uw auto erg belangrijk voor uw eigen veiligheid.

Speling op een wiellager ondervangen

De wielnaaf is gemonteerd op het fusee. Dit fusee zit weer aan het wiel van het voertuig. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. De wegligging is een stuk minder goed. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVAUDILADALINCOLN. Gehakte, gegratineerde of gecurvede banden maken vaak ook een ritmisch geluid. Dit geluid neemt toe naarmate men sneller gaat.

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE (W210)

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Een wielnaaf heeft minimaal drie bevestigingspunten op het wiel zitten. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur.