Wiellagers MERCEDES-BENZ G-KLASSE Cabrio (W460)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
11-1979 tot heden
115
156
Terreinwagen open
07-1982 tot heden
110
150
Terreinwagen open

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ G-KLASSE Cabrio (W460)

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Speling op een wiellager ondervangen

Wiellagers kunnen slecht tegen hitte en water. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Wiellager zelf demonteren

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.