Wiellagers MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Wiellager monteren

Losse schalen zijn conisch en in twee delen. De meeste moderne wiellagers zijn geseald. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wielnaven zijn een stuk prijziger dan losse lagers, maar wel gemakkelijker te vervangen.

Perslagers voor uw MERCEDES-BENZ

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden. Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Ronkend geluid bij een wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur. Een wiellager krijgt enorm grote en zware krachten te verduren.