Wiellagers MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124)

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Losse schalen zijn conisch en in twee delen. Daarbij werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. De meeste wielen hebben vandaag de dag vier of vijf bouten.

Wiellager zelf demonteren

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wielnaven zijn een stuk prijziger dan losse lagers, maar wel gemakkelijker te vervangen. Wiellagers worden tijdens de APK uitvoerig getest. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Speling op een wiellager ondervangen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAIOPELTOYOTA. Zoals altijd, lees de productbeschrijving in zijn volledigheid en let op of het voor de voor- of achterzijde bestemd is. Achterremschijven bij Franse auto's hebben lagers. Raak niet meteen in paniek maar wacht ook geen maanden voor u actie onderneemt. De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben.