brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 220 TE 150PK
Bouwjaar 10-1992 - heden

Wiellagers MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 220 TE

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

voorzijde, links of rechts
achterzijde, links of rechts

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 220 TE

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) komen.

Wiellager zelf demonteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODASUZUKIMERCEDES-BENZHYUNDAISUBARU. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Speling op een wiellager ondervangen

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS Elk wiel heeft een wiellager in de naaf zitten. Wiellager-kits zijn meestal voor links én rechts, hier zit geen verschil in. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of het rechter wiellager horen.