WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 220 TE 150PK
Bouwjaar 10-1992 - heden

Wiellagers MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 220 TE

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Wiellagers kopen MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 220 TE

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIAFIATSUBARU. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Een wiellager mag je niet horen bewegen. Hierbij wat tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wielnaven zijn een stuk prijziger dan losse lagers, maar wel gemakkelijker te vervangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124). Wiellagers worden vaak per as (dus per twee) vervangen. Als de naaf in zijn geheel moet worden vervangen, dan hebben we het over heel iets anders. Er zijn hiervoor minder gespecialiseerde middelen nodig en het vervangen van de naaf is een meer simpele taak die u zelf kunt uitvoeren.

Versleten wiellagers op een auto

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Achterremschijven bij Franse auto's hebben lagers. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer.