Wiellagers MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C140)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Speling op een wiellager ondervangen

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Elke MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C140) heeft een eigen VIN-nummer. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Wiellager zelf demonteren

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook ABS in het remsysteem, wat betekent dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten. Deze worden vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager. Ook als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto komen ze voor.

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Zoals altijd, lees de productbeschrijving in zijn volledigheid en let op of het voor de voor- of achterzijde bestemd is. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.