Wiellagers MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C216)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellager monteren

Pers-wiellagers zullen geperst moeten worden. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij wiellager kunt bereiken, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving.

Ronkend geluid bij een wiellager

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wiellagers zijn doorgaans gemaakt van zeer sterk staal en ze zijn daarom zeer duurzaam. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Wiellagers worden vaak per as (dus per twee) vervangen.

Perslagers voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C216)

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Demontage is geen heel lastige klus. Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort. De wegligging is een stuk minder goed.