WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C216) CL 500 4-matic 388PK
Bouwjaar 02-2008 - heden

Wiellagers MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C216) CL 500 4-matic

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C216) CL 500 4-matic

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C216) past. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Gehakte, gegratineerde of gecurvede banden maken vaak ook een ritmisch geluid. Dit geluid neemt toe naarmate men sneller gaat.

Speling op een wiellager ondervangen

Je kunt bij ons betalen via overboeking en Creditcard Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Wiellager zelf demonteren

Bij aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN-nummer bij de hand heeft. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Er zijn een aantal zaken die u moet weten bij het aankopen van wiellagers. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden.