WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C216) CL 600 517PK
Bouwjaar 05-2006 - heden

Wiellagers MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C216) CL 600

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C216) CL 600

Wiellager-kits zijn meestal voor links én rechts, hier zit geen verschil in. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Wiellager zelf demonteren

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Speling op een wiellager ondervangen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C216) past. Remmen demonteren zodat de lagers gemoteerd kunnen worden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij monteren altijd op de buitenste ringen persen.