WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C216) CL 600 517PK
Bouwjaar 05-2006 - 12-2013

Wiellagers MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C216) CL 600

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

voorzijde

Wiellagers kopen MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C216) CL 600

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCDODGEALFA ROMEO. Demontage is geen heel lastige klus. Wielnaven en -lagers met ABS-sensoren. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en zo kunt u gegarandeerd horen welke lager slecht is.

Verschillende wiellagers op uw auto

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring. De meeste wielen hebben vandaag de dag vier of vijf bouten.

Versleten wiellagers op een auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C216) komen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, Jurid, Textar, ATE, Zimmermann, Bosch, Lucas, Pagid, Rofren, ABS, TRW en Bendix Het blijft echter gevaarlijk om voor een lange tijd met een kapotte wiellager rond te rijden. Het is een moeilijke klus om zelf te doen, zeker zonder pers. De wiellagers in en uit de naaf krijgen is een erg nauw werkje.