WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C217)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Speling op een wiellager ondervangen

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C217) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Achterremschijven bij Franse auto's hebben lagers. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Wiellager zelf demonteren

Met de komst van complete wielnaven met ingebouwde lagers en ABS-sensoren wordt het zelf vervangen een erg eenvoudig klusje. Het klinkt als het geluid dat de banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, niet enorm luid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNNISSANFIATMG. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ

A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden.