Wiellagers MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C217)

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellager monteren

Een wiellager mag je niet horen bewegen. Wiellager-kits zijn meestal voor links én rechts, hier zit geen verschil in. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C217) past.

Perslagers voor uw MERCEDES-BENZ

Als je echt wilt weten of het geluid een peilend geluid is, en je de auto op een brug krijgen, dan kun je een geïmproviseerde stethoscoop (een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren. Zo kunt u onderzoeken waar het geluid vandaan komt. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan het zo zijn dat de beschadigde lager aan de linkerkant zit of andersom. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Ronkend geluid bij een wiellager

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De magneetkant is vaak zwart of oranje gekleurd.