WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C217) S 400 4-matic 367PK
Bouwjaar 10-2015 - heden

Wiellagers MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C217) S 400 4-matic

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Versleten wiellagers op een auto

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C217) S 400 4-matic. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Verschillende wiellagers op uw auto

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C217) past. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDMGPORSCHEMERCEDES-BENZ. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Wiellagers kopen MERCEDES-BENZ

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Raak niet meteen in paniek maar wacht ook geen maanden voor u actie onderneemt. De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.