WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C217) S 400 4-matic 367PK
Bouwjaar 10-2015 - heden

Wiellagers MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C217) S 400 4-matic

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Speling op een wiellager ondervangen

Gietijzer komt minder veel voor als component. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLDAEWOOPEUGEOT. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C217) S 400 4-matic komen. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Wiellager zelf demonteren

De meeste wielen hebben vandaag de dag vier of vijf bouten. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Elke MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C217) heeft een eigen VIN-nummer.

Juiste wiellager voor uw MERCEDES-BENZ

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Raak niet meteen in paniek maar wacht ook geen maanden voor u actie onderneemt. De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.